Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Excalibur Networks

holistisch business mentor voor waardengedreven ondernemende mannen vanaf 35 jaar die zelfzeker en energetisch willen netwerken.

Volgen

+32493859233

Lochristi, 9080 Lochristi, België

Bezoek de website

Evenementen van Excalibur Networks

Saturday, 13 Jul. om 13:30
Conscious netflowen
Excalibur Networks
Energiewerk Lichaamswerk Verbinding
“vreemden zijn vrienden die je nog niet kent”

Over de organisatie

Als verbinder netwerker ben ik actief in het begeleiden van waardengedreven ondernemende mannen vanaf 35 jaar die ik begeleid in een traject om vanuit hun hart te leren werken, verbinden, netwerken.

Ik begeleid eveneens ondernemers in de finesse van netwerken via de Excalibur methode. Deze methode zorgt ervoor dat je in minder tijd, betere relaties leert bouwen met meer diepgang en meer vertrouwen. Dit resulteert in een 360° mentoring aanpak waarbij jij als ondernemende man, jouw onderneming naar een hoger niveau schaalt zonder daar méér energie aan te hoeven besteden.

Deze methode zorgt voor meer gemoedsrust, betere relaties en een duurzamere aanpak van jouw energie op de lange termijn van samenwerkingen.

De Excalibur methode pas ik al 10 jaar zelf toe nadat ik de basis ontving van mijn toenmalige business mentor van adel.

Doorheen de jaren heb ik deze methode bijgeschaafd waardoor het een rijke kennisbank van informatie en waanzinnige resultaten geworden is.

Deze kennis bied ik aan in zowel 1 op 1 trajecten, groepstrajecten en workshops.

De Excalibur methode werkt met jouw Chakra's en laat jouw beter en sneller verbinding maken vanuit het hart om een groter bereik te krijgen. Het kan overal ter wereld gebruikt worden. Alhoewel de resultaten offline veel hoger liggen, kan deze methode perfect online gebruikt worden.

Voor wie met een burnout te kampen heeft, zijn of haar energie regelmatig laat wegsnoepen, als ondernemer regelmatig netwerkevents bijwoont of een sales en marketingfunctie heeft en merkt dat ie leegloopt op klanten of niet toekomt aan de de activiteiten die er écht toe doen. Wel, als dit jou ergens bekend in de oren klinkt is de kans vrij groot dat ik jou kan helpen. Laten we dan zeker een strategisch kennismakingsgesprek inplannen.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Excalibur Networks

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Hallo, mijn naam is Wim Vandenbergh, jouw intimitietscoach. Ik help mensen als jij die tegen problemen aanlopen in hun intieme relaties.
Cacao ceremonie
Ik creëer rustmomenten voor wie zich even uitgeblust voelt 🌤️✨☕️ met cacao & vanuit jouw safe space
Sjamanisme Hartsverbinding Festivals
We hebben besloten om te springen, om in verbinding samen iets moois neer te zetten waar iedereen van kan genieten, kan thuiskomen. Nico & Kim
Tantric Dance Tempel Grenzen
Hello, beautiful you! I share my passion for dance, Tantra, and consciousness through Tantric Dance all over Belgium.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl