Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Conscious netflowen

Saturday 13 July 2024 van 13:30 tot 17:30

FLOW yoga en welzijn, Cornelissenlaan, 2100 Antwerpen, België

Over dit evenement

Ontdek jouw toolkit voor energetische zelfzorg met de Excalibur-methode.

Zowel Johan als Raf hebben ambitie om méér met mannenwerk te doen.
Op het mannenfestival in augustus aankomende zal de workshop Conscious Netflowen gegeven worden in de Tempel waardoor we dit jaar samen Tempeliers zijn.
We hebben voor deze workshop wat we de eerste keer brengen op zo'n groot festival, onmiddellijk de grote uitdaging aangenomen om het te brengen voor 80 of méér zelfbewuste mannen.

Daarom verkiezen wij om deze workshop 2x te organiseren in de aanloop naar dat festival met 500 deelnemers. De première was op 20 juni en deze editie op 13 juli is de 2e keer.

Dit geeft ons de kans om te leren inspelen op elkaar en van de workshop een dynamisch geheel te vormen.

Conscious netflowen dankt zijn naam aan een samentrekking van bewust netwerken en in flow gaan. Ongeacht de naam van de workshop doet vermoeden, is het GEEN netwerkopleiding. Leer je levensenergie te bewaken, beschermen en wijs te benutten.

Je gaat dus NIET leren hoe je moet netwerken. Wel ga je ontdekken hoe je fysiek je energie leert meten en ontdekken hoe energie werkelijk voelt.

Ervaar authentiek verbinden door te spelen met energie, jezelf te beschermen en te voorkomen dat je energetisch leegloopt. Beleef je emotionele intimiteit door middel van beweging en muziek.

Tijdens de Conscious Netflowen gebruiken we geen woorden tenzij anders aangegeven. Er wordt gevraagd om het oogcontact met een minimum te beperken om jezelf de kans te geven zoveel mogelijk in jouw eigen emotionele intimiteit te duiken en het mogelijk te maken diep te gaan voelen wat het doet om energie te geven en te ontvangen.

Kort samengevat is de Conscious netflowen workshop een mooi geschenk voor jezelf om jouw emotionele intimiteit te beleven op een veilige manier.

VOOR WIE IS CONSCIOUS NETFLOWEN GESCHIKT:
Conscious netflowen is geschikt voor iedereen die geniet van beweging en muziek. We dansen niet in de workshop dus dat hoeft je alvast niet tegen te houden. Netflowen draait vooral om het voelen wat energie doet. Deze workshop is ideaal voor ondernemende mensen die verlangen naar diepe, zelfbewuste en innerlijke kracht. En voor ieder mens die regelmatig met anderen omgaat en zichzelf wil leren beschermen tegen leeglopen en dit wil leren sturen.

VOOR WIE IS CONSCIOUS NETFLOWEN NIET:
Conscious netflowen is niet geschikt voor mensen die alcohol of drugs nodig hebben om zichzelf te kunnen opstellen voor zichzelf en anderen. En ook niet voor mensen die niet de intentie hebben om eerlijk met zichzelf te zijn en groei willen toelaten door te leren voelen wat ze écht nodig hebben.

LIEFDEVOLLE RICHTLIJNEN:
+ De workshop gaat door op blote voeten of kousen.
+ geen alcohol of drugs
+ elke "neen"/"stop", zowel verbaal als non verbaal wordt gerespecteerd.
+ Deze workshop is zonder fysiek contact
+ je bent vrij om te kiezen voor een "time-out"

WAT MAG JE VERWACHTEN:
De Conscious netflowen workshop is opgebouwd vanuit een vast basisstuk van een aantal krachtige technieken die we toelichten zodat je ze kan toepassen. Wij hebben de workshop zo opgebouwd dat we starten vanuit het echt voelen van jouw eigen emotionele intimiteit om van daaruit in behapbare stappen te voelen hoe jij zelf de technieken kan gaan toepassen.
De bedoeling is dat je na de workshop met wat je geleerd hebt al een heel eind zelf op weg kan.

Samen creëren wij een speels en diepgaand & krachtig concept dat ware verbinding en emotionele intimiteit faciliteert. Keer terug naar verbinden vanuit je ziel, van rationeel denken naar intuïtief voelen.

PROGRAMMA:
14:00u deuren gaan open + verwelkoming
14:30u start Conscious netflowen
17:00u einde workshop

JOUW BIJDRAGE:
Voorverkoop: €44
Ter plaatse: €50 (neem aub contact op om te kijken of er nog plaats is)
Is de prijs een obstakel? Contacteer ons.

DE LOCATIE:
De workshop gaat deze keer door in een ECHT KASTEEL. Bij FLOW yoga en welzijn, in de zijkant van het Sterckshof kasteel.
Doorrijden tot je fietsenrekken en een bruggetje ziet, daar is voldoende plaats om fiets en auto gratis te parkeren. Binnen meteen links is de hal voor de jassen en de schoenen, daarachter de zaal. Aan de rechterkant bevindt zich de populaire koffiebar Stark.
adres: Sterckshof kasteel, Cornelissenlaan 1, Deurne.

Het kasteel is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer: bus 33 stopt voor de deur op de grote baan. De haltes van bus 410, tram 24, tram 10, tram 8 bevinden zich op max. 9 minuten wandelafstand.
De zaal wordt volledig schoenenvrij gehouden.

Aantal deelnemers is beperkt tot 30 personen en zowel mannen als vrouwen. Zorg wel voor losse gemakkelijke kleding.

BEGELEIDING:
Netwerkridder Johan Volckaert & voeler-verbinder Raf Van Den Branden

Johan Volckaert is beter bekend als de netwerkridder en is professioneel actief in sales & marketing bij zijn onderneming Excalibur Networks waar hij waardengedreven ondernemende mannen begeleidt in het leren net-werken vanuit het hart. Johan is ingewijde in Tempeliers-energie en ontving de krachtige technieken ruim 10 jaar geleden van een dame van adel uit een oudadellijk Europees geslacht. Deze technieken lieten veel deuren opengaan die voor velen gesloten blijven. Hierdoor heeft hij een breed internationaal netwerk uitgebouwd doorheen de jaren. Hij heeft de technieken doorheen de jaren verfijnd en aangevuld vanuit zijn eigen ervaringen waardoor de Excalibur-methode ontstaan is. Hij werkt vanuit een mengeling van historische traditieregels, een sterk ethisch kompas, overgeleverde gebruiken; gewoontes en rituelen, gebaseerd op de 9 ridderlijke waarden, vermengd met energetisch lichaamswerk, lichaamstaal en mentoring.

Raf Van Den Branden is voeler- verbinder, als enthousiaste facilitator met een krachtige rust en geaardheid helpt hij jou aarden en landen. Vanuit zijn rust kan hij heel goed invoelen wat de groep en het individu nodig heeft.
Raf heeft de kracht als voeler-verbinder, om mensen op hun gemak te stellen en hun potentieel te voelen aanraken op een subtiele doch duidelijke manier. Voor Raf is dit een try-out om groepen te begeleiden en hij leeft vanuit doorzettingsvermogen en uit de comfortzone komen.
Maar daarvoor wil dat niet zeggen dat Raf het niet doet. Dat alleen al maakt van hem een moedige ridder in spe.
Elke man/vrouw die dingen doet die angst in boezemen, maar die ervoor kiezen om het wel te doen, is het meer dan waard om als ridder in spe benoemd te mogen worden.
Daarom vormen wij een harmonieuze synergie in deze try-out tussen professioneel netwerker en spiritueel verbinder.

Deelname bevestigd na betaling.
voor verdere vragen of info de.netwerkridder@gmail.com tav. den netwerkridder - Conscious Netflowen 7/2024

Saturday 13 July 2024 van 13:30 tot 17:30

FLOW yoga en welzijn, Cornelissenlaan, 2100 Antwerpen, België

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“vreemden zijn vrienden die je nog niet kent”

holistisch business mentor voor waardengedreven ondernemende mannen vanaf 35 jaar die zelfzeker en energetisch willen netwerken.

1. Choose your tickets
Conscious Netflowen

Jouw Eerste Hulp Bij Energie Vampieren/verlies is jouw deelname aan Conscious Netflowen. Ontdek jouw toolkit voor energetische zelfzorg en leer je levensenergie bewaken, beschermen en wijs benutten. Ontdek hoe je vanuit ware verbinding jouw emotionele intimiteit leert begrijpen en toelaten.

€ 44,80
Including € 0,80 service fee
Not available
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Conscious netflowen

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 19 Jul. om 19:30
1🎫PLAY! Zwolle - In positieve verbinding met je angst (alle leeftijd)
Play Zwolle
Playfulness De stem van binnenuit Verbinding
Sunday, 14 Jul. om 10:00
Kundalini NRGY Awakening XL sessie
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Saturday, 27 Jul. om 10:30
A Touch of Ecstasy
Embodied Eros
Lichaamswerk Conscious Sexuality Tantra
Thursday, 26 Sep. om 19:30
Play Utrecht: Tantra Date Night (voor stellen)
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl