Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

AD BROERE:Workshop"UIT DE VERWARRING NAAR EEN MENSWAARDIGE SAMENLEVING

Thursday 18 January 2024 van 19:30 tot 22:00

Online

Over dit evenement

We leven in een verwarrende tijd met vaak tegenstrijdige informatie. Wat is nog te vertrouwen en wie is nog betrouwbaar? Verwarring heeft verwardheid tot gevolg. En verwardheid is niet de basis om jezelf een helder beeld te vormen van de wereld om je heen. Het ligt daardoor voor de hand dat mensen zich afkeren van wat van buitenaf tot hen komt. Dit leidt in veel gevallen tot isolement en eenzaamheid, die niet doorbroken kan worden met nog meer informatie. Hoe goed die ook mag zijn bedoeld.

De verandering in de samenleving van betrekkelijke stabiliteit naar toenemende chaos is in de afgelopen jaren duidelijk naar voren gekomen. Ik denk dat het mede het gevolg is van de manier waarop Nederland wordt geleid en hoe er met de maatschappelijke vraagstukken wordt omgegaan. Dat is in elk geval niet op een manier die vertrouwen wekt in de leiding van ons land. De hoop op verbetering is klein bij velen. Dit is niet goed voor Nederland en de Nederlanders. Het kweekt een negatieve stemming en het wordt steeds moeilijker om die nog te keren.

Deze workshop is erop gericht om de deelnemer een hart onder de riem te steken. Er wordt veel informatie gegeven en een beeld geschetst van wat er kan worden gedaan om onder de druk van de globalistische macht weg te komen die de leiding van Nederland verlamt. Verder is er ruimschoots tijd voor gesprek en vragen.

Er wordt op 18 januari geen aandacht besteed aan vragen over persoonlijke financiële omstandigheden. Daarvoor bied ik de mogelijkheid tot een privé adviesgesprek.

Als je dit – ook – wilt, neem dan contact op met Hans Rietveld: rietveld.hans@gmail.com. Hij zet dan een afspraak van een half uur of een uur in de agenda en licht je ook in over de details van een adviesgesprek.

Over Ad Broere:

Ad Broere is econoom, onderzoeker en auteur. Hij heeft veertig jaar ervaring opgedaan in bedrijfsleven, bank en onderwijs. Sinds 2007 is Ad actief als auteur en publicist.

In april 2012 bood hij in Den Haag een petitie aan om de Tweede Kamer op te roepen het ESM verdrag niet te ratificeren. In verband hiermee werd Ad geïnterviewd voor Twee Vandaag.

In 2014 was hij een van de drie initiatiefnemers van Burgerinitiatief Ons Geld, dat het tot de Tweede Kamer bracht. In januari verscheen naar aanleiding van het Ons Geld initiatief een adviesrapport van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR). In verband met het Burgerinitiatief Ons Geld werd Ad geïnterviewd voor AvroTros Radar, samen met acteur George van Houts. Het theaterstuk ‘Door de bank genomen’ van De Verleiders werd mede door ‘Geld komt uit het Niets’ geïnspireerd.

Hij schreef tot dusver zes boeken: Een Menselijke Economie (2009), Ending the Global Casino (2010), Geld komt uit het Niets (2012), Hanneke de Vries leent geld bij de bank (2015) , Geld in de Bijrol (2018) en Eilandeconomie (2020). Via https://adbroere.nl/web/winkel kunnen de boeken worden besteld.

Over de organisatie

“Events met Passie”

Events met bewustmakende sprekers/muzikanten/workshops/concerten/seminars/beurzen.

In samenwerking met

Humane Economy Publishing

Reviews

Angelique Dijkhuizen - de Mooij

Dag van het Verboden Woord in Nieuwegein

Goede, zo niet uitstekende sprekers met boeiende inhoud. Afwisselend programma ondanks het specifieke thema. Muzikale afwisseling was zeer welkom, moderator praatte ook alles goed aan elkaar (+eigen invulling). Locatie zeer goed te bereiken, parkeren gratis voor de deur. Eén minpunt: de techniek, met name wat geluid (microfoons) betreft, liet de sprekers regelmatig in de steek.

Lees meer

Topsy Langereis

Dag van het Verboden Woord in Nieuwegein

Zeker een hele bijzondere dag met zeer inspirerende sprekers. Wat de inhoud van de diverse bijdragen betreft, dat was veel en wat mij betreft had het iets minder mogen zijn. Dus bijvoorbeeld 2 sprekers en nog wat muziek (die bijdrage was trouwens ook bijzonder). Al met al geen weggegooide dag.

Lees meer

Sandra Brandt

Dag van het Verboden Woord in Nieuwegein

Inspirerend, dankbaar. Alle reden om naartoe te gaan, zelfs al was het volgens de stalmeester ‘Andere krant’ man: de eerste zomerdag na maanden herfst’. Dit heeft me zo’n voeding en kracht gegeven dat ik stappen heb genomen die ik te nemen had.

Lees meer

AD BROERE:Workshop"UIT DE VERWARRING NAAR EEN MENSWAARDIGE SAMENLEVING

Meer evenementen van Hans Rietveld Events BV

Saturday, 14 Sep. om 10:30
WAT IS VRIJHEID?
Hans Rietveld Events BV
Presentatie Belevingslezingen Live muziek
Saturday, 05 Oct. om 10:30
Seminar In Balans-Om naar Vrijheid te komen
Hans Rietveld Events BV
Lezing Embodiment Spirituele ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Monday, 22 Jul. om 13:30
ZOMERWEEK Stembevrijdende middagen in het Alkmaarse Badhuis
Inge Berkhout Stembevrijding ~ Volg JOUW beweging
Stembevrijding De stem van binnenuit Persoonlijke Ontwikkeling
Saturday, 26 Oct. om 10:00
Exploring Kink Step 2: The Deepening
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Friday, 26 Jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Saturday, 28 Sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl