Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

AD BROERE:Workshop"UIT DE VERWARRING NAAR EEN MENSWAARDIGE SAMENLEVING

Thursday 18 January 2024 van 19:30 tot 22:00

Online

Over dit evenement

We leven in een verwarrende tijd met vaak tegenstrijdige informatie. Wat is nog te vertrouwen en wie is nog betrouwbaar? Verwarring heeft verwardheid tot gevolg. En verwardheid is niet de basis om jezelf een helder beeld te vormen van de wereld om je heen. Het ligt daardoor voor de hand dat mensen zich afkeren van wat van buitenaf tot hen komt. Dit leidt in veel gevallen tot isolement en eenzaamheid, die niet doorbroken kan worden met nog meer informatie. Hoe goed die ook mag zijn bedoeld.

De verandering in de samenleving van betrekkelijke stabiliteit naar toenemende chaos is in de afgelopen jaren duidelijk naar voren gekomen. Ik denk dat het mede het gevolg is van de manier waarop Nederland wordt geleid en hoe er met de maatschappelijke vraagstukken wordt omgegaan. Dat is in elk geval niet op een manier die vertrouwen wekt in de leiding van ons land. De hoop op verbetering is klein bij velen. Dit is niet goed voor Nederland en de Nederlanders. Het kweekt een negatieve stemming en het wordt steeds moeilijker om die nog te keren.

Deze workshop is erop gericht om de deelnemer een hart onder de riem te steken. Er wordt veel informatie gegeven en een beeld geschetst van wat er kan worden gedaan om onder de druk van de globalistische macht weg te komen die de leiding van Nederland verlamt. Verder is er ruimschoots tijd voor gesprek en vragen.

Er wordt op 18 januari geen aandacht besteed aan vragen over persoonlijke financiële omstandigheden. Daarvoor bied ik de mogelijkheid tot een privé adviesgesprek.

Als je dit – ook – wilt, neem dan contact op met Hans Rietveld: rietveld.hans@gmail.com. Hij zet dan een afspraak van een half uur of een uur in de agenda en licht je ook in over de details van een adviesgesprek.

Over Ad Broere:

Ad Broere is econoom, onderzoeker en auteur. Hij heeft veertig jaar ervaring opgedaan in bedrijfsleven, bank en onderwijs. Sinds 2007 is Ad actief als auteur en publicist.

In april 2012 bood hij in Den Haag een petitie aan om de Tweede Kamer op te roepen het ESM verdrag niet te ratificeren. In verband hiermee werd Ad geïnterviewd voor Twee Vandaag.

In 2014 was hij een van de drie initiatiefnemers van Burgerinitiatief Ons Geld, dat het tot de Tweede Kamer bracht. In januari verscheen naar aanleiding van het Ons Geld initiatief een adviesrapport van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR). In verband met het Burgerinitiatief Ons Geld werd Ad geïnterviewd voor AvroTros Radar, samen met acteur George van Houts. Het theaterstuk ‘Door de bank genomen’ van De Verleiders werd mede door ‘Geld komt uit het Niets’ geïnspireerd.

Hij schreef tot dusver zes boeken: Een Menselijke Economie (2009), Ending the Global Casino (2010), Geld komt uit het Niets (2012), Hanneke de Vries leent geld bij de bank (2015) , Geld in de Bijrol (2018) en Eilandeconomie (2020). Via https://adbroere.nl/web/winkel kunnen de boeken worden besteld.

Over de organisatie

“Events met Passie”

Events met bewustmakende sprekers/muzikanten/workshops/concerten/seminars/beurzen.

In samenwerking met

Humane Economy Publishing

Reviews

Corrie Derks

AD BROERE:Workshop"UIT DE VERWARRING NAAR EEN MENSWAARDIGE SAMENLEVING

Ik vond het buitengewoon interessant om zo met elkaar te spreken. Fijn hoe de waarde van de innerlijke spirituele ontwikkeling wordt uitgediept en ook van daaruit een vertaalslag komt naar het economisch denken. Iets waar ik tijdens mijn werk voor de Florijn vaker bewust van werd. Tegelijk ontving ik een eyeopener met betrekking tot een vorm van geldvrije economie. Dankjewel Ad en Hans. Warme groet, Corrie Derks

Lees meer

Brigitte Pasteels

Geert Kimpen & Friends: MOEDERDAG.

Het evenement zelf vond ik heel leuk, vooral het optreden van Ingeborg en de grappige lezing van Geert. Maar het onthaal en de hapjes en drankjes vond ik heel slecht georganiseerd. Heel lang aanschuiven buiten de kerk (waardoor???) en een lang aanschuiven voor de hapjes en drank, vond ik erg vervelend. Ik was als één van de laatste bij de hapjestafel, en wat ik schertsend om mij heen hoorde ("straks is er niets meer voor ons") bleek bijna waar te zijn ook. Alle lekkers waar we de eerste mensen mee terug zagen komen, was op. Het enige wat we konden krijgen was een klein glaasje sweppes (wat ik niet lekker vind) en een klein vegan hapje (wat gelukkig heel lekker bleek te zijn). Wist de organisatie op voorhand niet hoeveel mensen er zouden zijn? Bovendien: heel die hapjestafel had volgens mij al klaar moeten staan aan het begin van het evenement. Nu was het soms storend (vooral tijdens de meditatie) dat er allerlei geluiden kwamen vanuit die hoek... Ik weet (vanuit ervaring) dat het een stresserende job kan zijn, zo'n catering, maar het organiseren ervan kon veel beter, vind ik...

Lees meer

Karin Heirbaut

Geert Kimpen & Friends: MOEDERDAG.

Heel mooi event met waardevolle, warme inbreng van alle 'artiesten'. De Magdalena kerk was ook redelijk goed ingericht. De lichtjes aan de ingang en de schommel voor het altaar vond ik zeer leuk. De organisatie van hapje en drankje was echter nogal behelpen. Maar dat is een detail.

Lees meer

AD BROERE:Workshop"UIT DE VERWARRING NAAR EEN MENSWAARDIGE SAMENLEVING

Meer evenementen van Hans Rietveld Events BV

Saturday, 06 Apr. om 10:15
Dag van het Verboden Woord in Nieuwegein
Hans Rietveld Events BV
Lezing Presentatie Concert

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 24 Jul. om 16:00
INBODIMENT// - Summer Celebration!
INBODIMENT//
Festivals Ecstatic Dance Persoonlijke Ontwikkeling
Sunday, 10 Mar. om 10:00
Familieopstellingen dag 10 maart (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Saturday, 28 Sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Saturday, 14 Sep. om 10:00
Exploring Kink Step 1: The Intensive
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl